In Loenen weer vuurwerk-verkoop

LOENEN – Op het Hameinde 13, bij Adriaan Blom bloemenspecialist, wordt dit jaar weer vuurwerk verkocht! Na een jaar geen vuurwerk te hebben verkocht, is alles nu onder controle. Het pand is verkocht aan Konijnenberg Bos en Groen uit Eerbeek en kan door Blom voor verkoop van vuurwerk worden gebruikt. “De keuring en inspectie zijn allemaal geweest, de brandslangenhaspels en alarmmeldingen werken allemaal, dus kom maar op”, zegt Adriaan Blom.

Adriaan is blij met deze nieuwe frisse start en ook is een nieuwe vuurwerkleverancier aangetrokken. “We zijn wat prijsstelling de goedkoopste in de omgeving en vooral tijdens de verkoopdagen op 28, 30 en 31 december hebben we aantrekkelijke acties.” In de voorverkoop kan men online bestellen via www.blomvuurwerk.nl.
Daarnaast heeft Blom kortingsacties, in samenwerking met de Spar Middeldorp in Loenen,
Plus van Tetering Eerbeek en Spar Bruno Lenderink in Dieren en Brummen. Hier kunnen kortingsbonnen worden gespaard van € 2,50 en deze kan men zoveel mogelijk inleveren op geselecteerd vuurwerk. (Voor informatie zie www.adriaanblom.nl. Volg ons ook op facebook: blomvuurwerk loenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.