Genomineerden Doesburgse Vrijwilligersprijs bekend

DOESBURG – Het is bijna zover, woensdagavond vindt de uitreiking van de Hens van der Wal Vrijwilligersprijs in Doesburg plaats. Dit jaar is de categorie: ‘vrijwilligers in de zorg’. Inmiddels zijn de genomineerden op de hoogte gebracht en wil de jury u deze niet onthouden.

De genomineerden van dit jaar zijn: Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Doesburg; Vrijwilligers Dagcentrum Beinum Philadelphia; Gerdien Künhe-Tiecken, mantelzorger, vrijwilliger Zonnebloem en palliatieve zorgverleenster; Jan Chaigneau, vrijwilliger Hessengracht Doesburg (Attent Zorggroep) en Vrijwilligers Hulpdienst Vervoer Caleidoz.

De uitreiking van de prijs, de Hens van der Wal-ring en € 500,- zal wensdag 18 december plaatsvinden. Deze feestelijk omlijste avond vindt plaats in het Stadhuis. Inmiddels zijn alle plaatsen hiervoor gereserveerd en vergeven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.