Home / Doesburg / Genomineerden Doesburgse Vrijwilligersprijs bekend

Genomineerden Doesburgse Vrijwilligersprijs bekend

DOESBURG – Het is bijna zover, woensdagavond vindt de uitreiking van de Hens van der Wal Vrijwilligersprijs in Doesburg plaats. Dit jaar is de categorie: ‘vrijwilligers in de zorg’. Inmiddels zijn de genomineerden op de hoogte gebracht en wil de jury u deze niet onthouden.

De genomineerden van dit jaar zijn: Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Doesburg; Vrijwilligers Dagcentrum Beinum Philadelphia; Gerdien Künhe-Tiecken, mantelzorger, vrijwilliger Zonnebloem en palliatieve zorgverleenster; Jan Chaigneau, vrijwilliger Hessengracht Doesburg (Attent Zorggroep) en Vrijwilligers Hulpdienst Vervoer Caleidoz.

De uitreiking van de prijs, de Hens van der Wal-ring en € 500,- zal wensdag 18 december plaatsvinden. Deze feestelijk omlijste avond vindt plaats in het Stadhuis. Inmiddels zijn alle plaatsen hiervoor gereserveerd en vergeven.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.