Home / Doesburg / Gewonden bij ongeval Doesburg

Gewonden bij ongeval Doesburg

DOESBURG – Zaterdagavond tegen 21.50 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een ongeval op de Barend Ubbinkweg/Koppelweg. Ter plaatse bleek een forse aanrijding te zijn geweest. Hierbij raakten twee auto’s zwaar beschadigd. Eén van de inzittenden zat nog in de auto, maar hoefde uiteindelijk toch niet uit de auto geknipt te worden en kon met behulp van het ambulancepersoneel de auto verlaten. Twee mensen zijn met onbekend letsel afgevoerd naar een ziekenhuis. De overige inzittenden kwamen er zonder letsel vanaf. De auto’s zijn afgesleept en de politie deed onderzoek naar de toedracht.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.