Genomineerden Vrijwilligersprijs bekend

DOESBURG – Het is bijna tijd voor de uitreiking van de Hens van der Wal, vrijwilligersprijs. Dit jaar is de categorie Vrijwilligers in de zorg. Inmiddels zijn de genomineerden op de hoogte gebracht. De genomineerden zijn vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Doesburg, vrijwilligers Dagcentrum Beinum Philadelphia, Gerdien KÜnhe-Tiecken, mantelzorger, vrijwilliger Zonnebloem, Palliatieve zorgverleenster, Jan Chaigneau, vrijwilliger Hessengracht Doesburg (Attent Zorggroep) en vrijwilligers Hulpdienst Vervoer Caleidoz. De uitreiking van de prijs, de Hens van der Wal-ring en 500 euro en vindt plaats op woensdag 18 december
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.