Home / Oosterhuizen / Lightwise

Lightwise

OOSTERHUIZEN – Leerlingen van openbare basisschool Oosterhuizen hebben meegedaan met ANWB fietsverlichtingsactie Lightwise. In dit speciale programma voor basisscholen staat een veilige fietsverlichting voor leerlingen centraal. O.b.s. Oosterhuizen vindt het belangrijk dat de leerlingen met een veilig en goed verlichte fiets naar school gaan. Zeker nu de dagen erg kort zijn. Zes leerlingen van de praktijkschool hebben samen met docent fietstechniek Ruegebrink en een vrijwillige , de heer Roos, de fietsen op 15 belangrijke punten gecontroleerd. Indien nodig werden er gelijk reparaties verricht. Dit deden ze met behulp van de Lightwise gereedschapskoffer, met daarin alle benodigdheden voor een veilige en verlichte fiets. Zo gaan alle leerlingen van o.b.s. Oosterhuizen met een goed verlichte en veilige fiets de winter in.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.