Home / Arnhem / Lintje voor Rozendaler en Vitesse-man Martin Esveld

Lintje voor Rozendaler en Vitesse-man Martin Esveld

ARNHEM / ROZENDAAL – Martin Esveld uit Rozendaal ontving zondagmiddag in het Gelredome, voor aanvang van de voetbalwedstrijd Vitesse-NAC uit handen burgemeester Klein Molekamp van Rozendaal een Koninklijke Onderscheiding. De 78-jarige Esveld is al meer dan 65 jaar lid van Vitesse. Daarvan heeft hij ruim 55 jaar vrijwilligerswerk verricht en dat doet hij nog steeds.

Liefst 27 jaar lang was hij o.a. speaker bij thuiswedstrijden van de huidige leider in de Eredivisie. Hij was actief als jeugdleider en elftalleider en is een van de grondleggers van het Home of History. Daar is hij actief als beheerder van archief en museum van Vitesse. Hij is ook gastheer van Vitesse en coördinator van de rondleidingen in het Gelredome en op het trainingscomplex Papendal.
Voor al zijn verdiensten heeft het Vitessebestuur de Esveld al benoemd tot Gouden Vitessenaar. Nu is daar aan toegevoegd de Koninklijke waardering in de vorm van de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.