Ontmoeting en activiteiten voor kinderen

VELP – Speelotheek het Kasteel, gevestigd in De Poort in Velp, heeft onlangs een marktonderzoek gehouden. Hieruit is gebleken dat er niet alleen behoefte is aan speelgoed, maar ook om andere kinderen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten.

Er zijn weinig mogelijkheden voor kinderen om met andere kinderen te spelen, zeker als ze nog niet naar school gaan èn vanwege het feit dat er momenteel steeds meer peuterspeelzalen hun deuren sluiten. De speelotheek wil hierop inspringen en hulp bieden bij het opzetten van activiteiten en ontmoetingsmogelijkheden. Ouders en verzorgers worden daarom opgeroepen voor een brainstorm- en informatieavond om samen met de speelotheek en buurtcoach plannen te maken en de mogelijkheden te onderzoeken.
De avond wordt gehouden in januari, als er voldoende belangstelling is. Iedereen die mee wil doen, kan zich aanmelden via tel. 06-48562784 of speelotheekvelp@gmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.