Home / Eerbeek / Wintermarkt Eerbeek sfeervol

Wintermarkt Eerbeek sfeervol

EERBEEK – De winkelpleinen van Eerbeek stonden zaterdag in het teken van een sfeervolle Wintermarkt. Voor de kinderen werd, met de Kerstman voorop, een lampionoptocht gehouden vanaf het Oranje Nassauplein. Het eindpunt was het Struijvenburchplein, waarhet in een feesttent goed toeven was met muziek van de The Pianoco’s.
Op verschillend plekken klonk muziek en alle winkels waren open. De Wintermarkt op vooral het Oranje Nassauplein en Bernstein, zag er gevarieerd en feestelijk uit. Onder de vele bezoekers ook burgemeester Niels Joosten, die het allemaal goedkeurend gadesloeg. Brandweermannen verzorgden de vuren in de overal opgestelde vuurkorven.
Het was een sfeervolle Wintermarkt van de OVE, waar duidelijk veel tijd en energie in was gestoken.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.