Reggefiber helpt verenigingen met sponsoring clubkas

DIEREN / RHEDEN – Reggefiber draagt een groot aantal verenigingen in Rheden en Dieren een warm hart toe. Bij ieder glasvezelabonnement dat onder vermelding van een speciale clubcode wordt afgesloten, doneert Reggefiber een bedrag aan de clubkas. Hoewel de actie pas net van start is, komen de eerste glasvezelaanmeldingen via de verenigingen al binnengedruppeld.

Rheden en Dieren gaan worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Voorwaarde is dat ten minste 30% van de huishoudens in het aansluitgebied vóór 26 januari 2014 een abonnement afsluit bij één van de deelnemende aanbieders van internet, tv en telefonie. In Rheden en Dieren zijn dat Fype, KPN, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, Trined, Vodafone en XS4ALL. Wanneer een abonnement via de website of bij één van de glasvezelwinkels wordt afgesloten onder vermelding van de clubcode, dan krijgt de vereniging een bijdrage voor de clubkas. De deelnemende verenigingen en de clubcodes zijn terug te vinden op de website: www.eindelijkglasvezel.nl/rheden-dieren.

Bewoners kunnen voor persoonlijk advies en het afsluiten van een abonnement terecht in de glasvezelwinkels aan de Groenestraat 69 in Rheden en de Wilhelminaweg 27 te Dieren. Openingstijden en meer informatie zijn te vinden op de website.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.