Home / Dieren / Reggefiber helpt verenigingen met sponsoring clubkas

Reggefiber helpt verenigingen met sponsoring clubkas

DIEREN / RHEDEN – Reggefiber draagt een groot aantal verenigingen in Rheden en Dieren een warm hart toe. Bij ieder glasvezelabonnement dat onder vermelding van een speciale clubcode wordt afgesloten, doneert Reggefiber een bedrag aan de clubkas. Hoewel de actie pas net van start is, komen de eerste glasvezelaanmeldingen via de verenigingen al binnengedruppeld.

Rheden en Dieren gaan worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Voorwaarde is dat ten minste 30% van de huishoudens in het aansluitgebied vóór 26 januari 2014 een abonnement afsluit bij één van de deelnemende aanbieders van internet, tv en telefonie. In Rheden en Dieren zijn dat Fype, KPN, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, Trined, Vodafone en XS4ALL. Wanneer een abonnement via de website of bij één van de glasvezelwinkels wordt afgesloten onder vermelding van de clubcode, dan krijgt de vereniging een bijdrage voor de clubkas. De deelnemende verenigingen en de clubcodes zijn terug te vinden op de website: www.eindelijkglasvezel.nl/rheden-dieren.

Bewoners kunnen voor persoonlijk advies en het afsluiten van een abonnement terecht in de glasvezelwinkels aan de Groenestraat 69 in Rheden en de Wilhelminaweg 27 te Dieren. Openingstijden en meer informatie zijn te vinden op de website.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.