Home / Dieren / Prachtige Kronkels van Carmiggelt

Prachtige Kronkels van Carmiggelt

DIEREN – In de Oranjerie in het Carolinaprk in Dieren werden vorige week zaterdag tien kronkels van Simon Carmiggelt voorgelezen tijdens de voorleesmarathon door tien sprekers, waaronder Yola Hopmans, Ap Lammers, Henk Steinvoort en George Diepenmaat.

Maandag 7 oktober 2013 is de 100ste geboortedag van Simon Carmiggelt. Ter gelegenheid hiervan startte die dag in het gemeentehuis in De Steeg een voorlees-marathon van 100 Kronkels. De voorleesmarathon bestaat totaal uit tien etappes waarbij in totaal 100 mensen een Kronkel zullen voorlezen.
31 December worden de voorleesmarathons afgesloten, om 15.00 uur bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. dan leest onder andere Eric van der Donk een favoriete kronkel van Carmiggelt voor. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.