Prachtige Kronkels van Carmiggelt

DIEREN – In de Oranjerie in het Carolinaprk in Dieren werden vorige week zaterdag tien kronkels van Simon Carmiggelt voorgelezen tijdens de voorleesmarathon door tien sprekers, waaronder Yola Hopmans, Ap Lammers, Henk Steinvoort en George Diepenmaat.

Maandag 7 oktober 2013 is de 100ste geboortedag van Simon Carmiggelt. Ter gelegenheid hiervan startte die dag in het gemeentehuis in De Steeg een voorlees-marathon van 100 Kronkels. De voorleesmarathon bestaat totaal uit tien etappes waarbij in totaal 100 mensen een Kronkel zullen voorlezen.
31 December worden de voorleesmarathons afgesloten, om 15.00 uur bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. dan leest onder andere Eric van der Donk een favoriete kronkel van Carmiggelt voor. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.