Home / Rheden / Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval

RHEDEN – Bij een ernstig ongeval. In de nacht van vrijdag op zaterdag om 02.00 uur op de A348 ter hoogte van de tennisvereniging, is een 45-jarige automobilist uit Velp ernstig gewond geraakt. Hoe dit eenzijdig ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto is met grote snelheid van de snelweg A348 onder aan het talud in de greppel terecht gekomen. Bewoners van de IJsselsingel in Rheden werden uit hun slaap gewekt door een harde knal en een claxon die niet meer stopte. Via een doorsteek van De Laak en via de A348, hebben een politieman die geen dienst had en buurtbewoner Kevin de Jongh eerste hulp verleend, tot de massaal uitgerukte hulpdiensten arriveerden. De man was van de bestuurdersstoel naar de achterbank geklapt.
Door de ernst van de verwondingen werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar een locatie bij IJsseloord gebracht, waar een trauma arts assistentie verleende.
De auto is afgesleept en alle rijstroken waren anderhalf uur later weer vrij – foto’s: Martin de Jongh
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.