Home / Dieren / Troya Hektor steunt jonkies

Troya Hektor steunt jonkies

DIEREN – Turks Restaurant Troya Hektor uit Dieren sponsort de jonkies van VV Dieren E3. Hulusi Bulut, restauranthouder en zelf speler van topklasser FC Lienden, is blij zijn bijdrage te kunnen leveren aan de trotse Dierenaren. De mannen van de E3 zijn in de najaarscompetitie gepromoveerd naar de 1e klasse! Naast de in de hoofdklasse uitkomende E1, spelen er na de winsterstop drie VV Dieren-teams in de 1e klasse.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.