Zonnebloemgasten naar Kersttuin

LOENEN – Het was deze week weer zo ver; met tien gasten en negen vrijwilligers is de Zonnebloem afdeling Loenen naar de prachtige versierde kerstwinkel van Intratuin geweest. Elk jaar weer een gezellige en sfeervolle belevenis.
Met eigen rolstoel en met gehuurde rolstoelen, begon de wandeltocht eerst richting het restaurant. Daar was een tafel gereserveerd en werden ze getrakteerd op een heerlijk kopje koffie of thee met krentenbrood. Vervolgens reden de vrijwilligers hun gasten in de rolstoel naar die plekken, die ze graag wilden zien. Men kon met de lift naar boven, waar de hele etage in kerstsfeer was gebracht. Prachtige opgetuigde kerstbomen, heel veel versieringen, kerstartikelen in allerlei kleuren en materialen! In de lege winkelwagentjes, die door twee dames werden gestuurd, kon men de boodschappen verzamelen.
Later ging het gezelschap naar beneden, naar de bloemen en planten of genieten van het gezellige winterse miniatuurdorp. Tijd te kort om alles te zien. Om 12.30 uur stond de lunch klaar. Als verrassing kregen zowel de gasten als de dames en heer van de Zonnebloem een plantje aangeboden. Volgens het bestuur heeft iedereen geweldig genoten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.