Wintermarkt in Eerbeek en lampionoptocht voor de kinderen

EERBEEK – De winkelpleinen van Eerbeek staan zaterdag in het teken van een sfeervolle Wintermarkt. Voor de kinderen wordt om 18.00 uur een lampionoptocht gehouden, die vertrekt bij Van der Giessen op het Oranje Nassauplein. Maar er is veel meer te beleven voor jong en oud.

Op het Stuijvenburchplein staat een feesttent waarin het goed toeven is. De tent is geopend van 16.00 tot 21.30 uur. Er is daar muziek van The Pianoco’s en de midwinterhoornblazers. Verder zijn er diverse activiteiten voor kinderen, waaronder zoals gezegd een lampionnenoptocht. De aankomst daarvan is in de feesttent, maar de kinderen met gratis choco worden onthaald. De winkels in Eerbeek zijn open en vooral veel gezelligheid. Het hele winkelgebied wordt sfeervol aangekleed met onder meer vuurkorven en sfeerverlichting.
Op het Oranje Nassauplein is van 16.00 tot 20.00 uur een groots opgezette Wintermarkt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.