Home / Dieren / Shoeby sponsort meidenteam vv Dieren

Shoeby sponsort meidenteam vv Dieren

DIEREN – Met trots heeft vv Dieren bij aanvang van het seizoen bekend gemaakt dat er gestart is met een echt meidenteam, de MB1. Eén van de belangrijkste uitdagingen bij dit nieuwe meidenteam was het vinden van een passende sponsor. Deze sponsor is gevonden in Shoeby Fashion. Mirelle van Zeeventer van Shoeby ziet dat niet alleen bedrijven last hebben van de crisis, maar ook de sportverenigingen,. Ze is blij als lokale ondernemer dat ze de voetbalvereniging kan helpen. Meer informatie over de sponsor: www.shoeby.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.