Home / Rheden / Nieuw boek van Gerard Heijnen

Nieuw boek van Gerard Heijnen

RHEDEN – Gerard Heijnen uit Rheden heeft een nieuw boek geschreven met de titel Voorbij Vandaag. Voorbij Vandaag is een wonderbaarlijk verslag van iemand die de dood in de ogen heeft gekeken. Een gedetailleerd autobiografisch verhaal van iemand die vanwege een plotselinge ziekte in coma raakt en een bijna-doodervaring heeft. Hij is het sterven nabij. De lezer kijkt mee door de ogen van de schrijver, ziet wat hij beleeft en ervaart. Gerard Heijnen weet het gevoel op de lezer over te brengen. Het verhaal dwingt min of meer de lezer na te denken over reïncarnatie.

ISBN: 9789402204261
Gerardheijnen¬_40@hotmail.com
info@boekscout.nl
www.boekscout.nl

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.