Nieuw boek van Gerard Heijnen

RHEDEN – Gerard Heijnen uit Rheden heeft een nieuw boek geschreven met de titel Voorbij Vandaag. Voorbij Vandaag is een wonderbaarlijk verslag van iemand die de dood in de ogen heeft gekeken. Een gedetailleerd autobiografisch verhaal van iemand die vanwege een plotselinge ziekte in coma raakt en een bijna-doodervaring heeft. Hij is het sterven nabij. De lezer kijkt mee door de ogen van de schrijver, ziet wat hij beleeft en ervaart. Gerard Heijnen weet het gevoel op de lezer over te brengen. Het verhaal dwingt min of meer de lezer na te denken over reïncarnatie.

ISBN: 9789402204261
Gerardheijnen¬_40@hotmail.com
info@boekscout.nl
www.boekscout.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.