CDA-Verkiezingsprogramma en –kandidatenlijst bekend

GEM. RHEDEN – De gemeentelijke afdeling van het CDA heeft onlangs het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 vastgesteld. De lijst kent naast een aantal bekende ook nieuwe gezichten, waarmee het CDA invulling geeft aan vernieuwing. De eerste vijf plaatsen op de lijst worden achtereenvolgens ingenomen door Tjebbe Vugts uit Dieren, Tanco Frijlink uit Velp, Monique Reinders-Lueb uit Rheden, Bert de Lange uit Dieren en Herman Boesveld uit Ellecom. Huidig fractievoorzitter Bert de Boer gaat de functie van lijstduwer vervullen.

Het bestuur had voor de voorbereiding van de kandidatenlijst een commissie benoemd, bestaande uit Pepijn Diederen, Hielke van Dijk, Els van Hout, Jan Jansen en Hennie de Pous. Na stemming door de afdelingsleden wordt de lijst vanaf plaats zes verder ingevuld door Rudi Klein Heerenbrink uit Dieren, Anco Stahlie uit Velp, Peter Paul Geelen uit Dieren, Willem Kruithof uit Rheden, Sezai Yilmaz, Jeroen van Gessel en dus lijstduwer Bert de Boer, alle drie uit Dieren.

Het verkiezingsprogramma met als titel Tussen de mensen is onder leiding van Jeroen van Gessel tot stand gekomen en kreeg op enkele onderdelen een kleine aanvulling. Zoals reeds eerder besloten zal het CDA verkiezingsprogramma onder aanvoering van lijsttrekker Tjebbe Vugts , de huidige CDA wethouder-, uitgedragen worden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.