Home / Eerbeek / G-jeugdvoetbal bij Eerbeekse Boys

G-jeugdvoetbal bij Eerbeekse Boys

EERBEEK – Sv Eerbeekse Boys ziet het als onderdeel van zijn maatschappelijke taak om ook voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking de voetbalsport toegankelijk te maken. In Eerbeek en omstreken is op dit moment geen mogelijkheid voor jongeren met een beperking om in verenigingsverband te voetballen. Zodoende is er een onderzoek ingesteld om te kijken of- en hoe zij met G-Jeugdvoetbal voor de jeugd van tien tot en met zeventien jaar kunnen beginnen.
Er zal begonnen worden met een gratis sportdag op woensdag 5 maart van 13.00 tot 16:30 uur. Ouders zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. Bij genoeg aanmeldingen zal er vanaf september 2014 ook mee worden gedaan aan de G-voetbal competitie van de KNVB.
Ook is de voetbalvereniging op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen, liefst met ervaring met kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking.

Geïntereseerden kunnen zich aanmelden voor de sportdag van woensdag 5 maart en komen kijken of voetbal iets voor hen is. Stuur voor eind februari gegevens als naam, adres, woonplaats, leeftijd, beperking waar rekening mee gehouden moet worden, e-mailadres en telefoonnummer naar e-mail. peterklerks1@hotmail.com

www.g-voetbal.eu
www.knvb.nl/competities/amateurvoetbal/gvoetbal
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.