Kom vrijdag lekker voorproeven bij Coop Dieren

DIEREN – De feestdagen staan voor de deur en dat kan bij Coop natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Culinair avonturier René Pluijm, de vaste kok van Coop, is al maanden bezig met de voorbereidingen om het klanten van Coop makkelijk te maken iets bijzonders op tafel te zetten.

Omdat er in Nederland met de feestdagen traditioneel veel gegourmet wordt, heeft hij gekozen voor 4 gourmetthema’s: Oosters, Hollands, Amerikaans en Mediterraans. Voor ieder wat wils dus. Binnen deze thema’s bedacht hij verrassende én lekkere recepten om het gourmetten nog leuker te maken. Op vrijdag 13 december is iedereen welkom om deze bijzondere gerechten zelf te komen proeven. Coop Dieren organiseert dan namelijk een ‘Kom Proeven’ middag en avond van 13:00 uur tot 20:00 uur. Ook zijn er tijdens ‘Kom Proeven’ extra aanbiedingen.

Bij Gourmetten denkt iedereen natuurlijk meteen aan vlees. Maar ook groenten, aardappelen, kaas en zelfs fruit lenen zich perfect voor het gourmetpannetje of als bijgerecht. Kortom, reden genoeg om het zelf te komen ervaren op 13 december.

Danny Gerritsen van Coop Dieren “De ingrediënten van de gerechten die we laten proeven zijn natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij Coop. We delen handige receptenkaartjes uit zodat onze klanten meteen alle nodige producten kunnen kopen. En voor onze klanten die nog geen gourmetstel hebben, is er een leuke aanbieding. We verkopen speciaal vanwege dit thema Inventum Gourmetstellen. Om het klanten extra makkelijk te maken worden de diverse producten al gesneden en verkocht in handige miniverpakkingen. Dat scheelt een hoop werk in de voorbereidingen.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.