Snerttoernooi Boul’ Animo

DIEREN – Op haar complex aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren hield Boul’ Animo het jaarlijkse Snerttoernooi. Dit is het laatste toernooi van het jaar waarbij niet alleen gestreden wordt om de fraaie dagprijzen. Het is de laatste mogelijkheid om nog punten te halen voor het overall-klassement 2013. Dat het er fanatiek aan toe ging, bleek wel uit de uitslagen. De dagzege ging naar Wim van Rhee, die als enige vijf partijen wist te winnen.
Met drie winstpartijen eindigeden maar liefst negen spelers; van wie Henny Bosman het beste saldo had. Door deze resultaten klom Ans Nootenboom alsnog naar een met Dennis Nootenboom gedeelde tweede plaats in het door Jeroen van der Mei gewonnen overall-klassement.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.