Home / Velp / Arbitrage DVOV naar hoger niveau

Arbitrage DVOV naar hoger niveau

VELP – Al jaren is voetbalvereniging DVOV in Velp bezig met professionalisering van de club. Onlangs is er een pannaveldje geopend en ook bij KWA Arbitrage krijgt club een kwaliteitsinjectie. Sinds november zijn bas Kapitein en wedstrijdsecretaris Harrie Haverkamp uitgekozen door de KNVB om de pilot-opleiding scheidsrechtercoördinator / praktijkbegeleider te volgen. Dit is een unieke opleiding om alles rond de clubarbitrage op professioneel niveau in goede banen te leiden.

De opleiding wordt gegeven door Eric Braamhaar, Eredivisie scheidsrechter en docent aan de KNVB Academie. DVOV houdt op 15 en 22 januari scheidsrechteravonden voor leden en belangstellenden die voor DVOV wedstrijden willen gaan leiden; van pupillen tot de senioren. De avonden worden gehouden in de kantine en starten om 19.30 uur

E-mail. wedstrijdsecretariaat@dvov.nl

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.