Arbitrage DVOV naar hoger niveau

VELP – Al jaren is voetbalvereniging DVOV in Velp bezig met professionalisering van de club. Onlangs is er een pannaveldje geopend en ook bij KWA Arbitrage krijgt club een kwaliteitsinjectie. Sinds november zijn bas Kapitein en wedstrijdsecretaris Harrie Haverkamp uitgekozen door de KNVB om de pilot-opleiding scheidsrechtercoördinator / praktijkbegeleider te volgen. Dit is een unieke opleiding om alles rond de clubarbitrage op professioneel niveau in goede banen te leiden.

De opleiding wordt gegeven door Eric Braamhaar, Eredivisie scheidsrechter en docent aan de KNVB Academie. DVOV houdt op 15 en 22 januari scheidsrechteravonden voor leden en belangstellenden die voor DVOV wedstrijden willen gaan leiden; van pupillen tot de senioren. De avonden worden gehouden in de kantine en starten om 19.30 uur

E-mail. wedstrijdsecretariaat@dvov.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.