FoodCourt in Rheden voor de Voedselbank

RHEDEN – Zaterdag vindt voor de derde keer de FoodCourt plaats, georganiseerd door gymnastiekvereniging WIK. De voorgaande keren was het een succes en waren de inkomsten bestemd ter ondersteuning van de clubkas. De derde editie van het evenement lijkt zaterdag wederom een groot succes te worden, maar abders ten opzichte van voorgaande jaren, gaat de opbrengst dit jaar naar de Voedselbank Rheden. Vanaf 16.30 uur kan men genieten van winterse maaltijden op het terras van eetcafé Het Wapen van Rheden.

De vraag naar voedsel bij de Voedselbank komt van mensen die van zeer weinig leefgeld moeten rondkomen. Het aanbod van voedsel komt van bedrijven die bepaalde kwalitatief goede producten niet meer (tijdig) kunnen verkopen en in plaats van het te vernietigen stellen zij het beschikbaar aan de Voedselbank. Met uitsluitend vrijwilligers (inmiddels ruim 325) zorgt de Voedselbank ervoor dat dit voedsel op de juiste plek terechtkomt. Hiermee voorzien zij wekelijks bijna 3.500 gezinnen van een voedselpakket. Kijk voor meer informatie op www.voedselbankarnhem.nl en wordt ook donateur!

Tijdens de FoodCourt is er onder andere boerenkool, nasi, wafels met warme kersen, erwtensoep, broodjes hamburger en natuurlijk wat te drinken. Dit alles met medewerking van verschillende ondernemers uit het dorp en van de leden van WIK. Voor € 5,00 koopt u een bonnenboekje met 10 bonnen, bij de diverse stands kunt u voor 1 of 2 bonnen het gerecht kopen waar u zin in heeft.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.