Kandidaten van GroenLinks Rheden bekend

DE STEEG – De Algemene Ledenvergadering van GroenLinks Rheden heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 vastgesteld. Lijsttrekker is Constans Pos, de huidige fractievoorzitter en geen onbekende in de Rhedense politiek.

Op plaats twee staat Ron Oei. Ron is op dit moment raadsvolger in de huidige fractie. Angela Vos is nummer-3 op de lijst. Angela is op dit moment werkzaam als senior beleidsmedewerker bij de Veiligheid- Gezondheidsregio van de GGD, Gelderland Midden. Voordat zij bij de GGD werkzaam was, heeft zij onder meer gedurende zes jaren gewerkt als Coördinator Jeugd en Jongerenwerk binnen de SWR. Op plaats vier staat Peter Jan Arends. Hij is werkzaam ten behoeve van het Bureau Jeugdzorg Gelderland. Hij beschikt over een ruime ervaring binnen de politie en de jeugdhulpverlening. Op plaats-5, Tim Endeveld. Hij speelt een prominente rol binnen de jongerenbeweging binnen GroenLinks: ‘Dwars’. En op nummer-6 staat Peter Wind, werkzaam als re-integratie consulent. Daarvoor heeft hij een aantal functies vervuld binnen en voor het onderwijs.
Op plaats 14, als lijstduwer, staat Harriet Tiemens. Zij is op dit moment wethouder binnen het College van Rheden. Na 12 jaar neemt zij komend jaar afscheid van de actieve politiek in de Gemeente Rheden en gaat ze voor het wethouderschap in Nijmegen.

Foto (vlnr): Ron Oei, Angela Vos, Constans Pos, Peter Wind, Peter-Jan Arends en Tim Endeveld
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.