DVOV opent boarding veld

VELP – Voetbalvereniging DVOV uit Velp heeft zaterdag een mini-boarding veld geopend. De club is de laatste jaren druk bezig om te professionaliseren. Nadat de vereniging een kunstgrasveld heeft gekregen, was het nu de beurt aan een mini boarding veldje. Met hulp van de hoofdsponsor van dit veldje, kledingbedrijf Score, wist DVOV dit te realiseren.
Jan Peters de eigenaar van Score heeft de opening verricht, samen met de voorzitter van DVOV, Marc van Meeteren. Het bedrijf en de club hebben een speciale band. Nadat Peter Metz van de jeugd van DVOV mooie woorden had gesproken over de betrokkenheid van Jan Peters de afgelopen jaren, nam Jan zelf ook het woord. Hij roemde de vereniging vanwege de grote betrokkenheid van vele vrijwilligers en de goede sfeer. Hij vindt het mooi dat hij op zijn wijze ook een steentje bij kan dragen aan DVOV.

Op de foto staan: Marc van Meeteren (voorzitter DVOV), Joris Thijsse, en Jan Peters (eigenaar SCORE) en zijn dochter.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.