Home / Bronkhorst / G-team VV Oeken ontvangt voetbalpakket

G-team VV Oeken ontvangt voetbalpakket

BROEK – Onlangs hebben de spelers en begeleiding van het VV Oeken G-team een mooi voetbalpakket ontvangen van de Stichting Zwaluwen Jeugd Actie. Deze stichting zet zich in om geld te verzamelen om jeugd met een beperking te stimuleren om te gaan sporten.

Omdat het G-team dit seizoen voor het eerst in competitieverband speelt, kwamen ze als startend team in aanmerking voor dit mooie pakket. Het voetpakket bestaat uit diverse ballen, hesjes, markeringsschijven en een aanvoerdersband. Op een trainingsavond mocht de glunderende aanvoerder het pakket uit handen van bestuurslid Loek de Knegt van de Zwaluwen Jeugd Actie ontvangen.

VV Oeken is al lang actief om jeugdspelers met een beperking toch de mogelijkheid te bieden om hun favoriete spel te beoefenen. Met de huidige groep spelers zijn we al weer zo’n vier jaar bezig. Eerst alleen met trainingen en oefenwedstrijden en dit seizoen dus ook in een KNVB competitie.
Met de voorgenomen verhuizing van de Michaelshoeve uit Brummen, waar de meeste spelers momenteel wonen, dreigen we echter met een te kleine groep achter te blijven. Nieuwe spelers/speelsters uit de gemeente Brummen en omgeving zijn dus van harte welkom.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Gérard Verdaasdonk telefoon 0575564642 of 0646528610, of per e-mail gerardverdaasdonk@googlemail.com.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.