Home / Bronkhorst / Sportclub Brummen E3 kampioen

Sportclub Brummen E3 kampioen

BRUMMEN – Zaterdag 7 december stond de laatste wedstrijd van het tot dan toe ongeslagen team van Sportclub Brummen E3 tegen De Hoven E1 op het programma. Het lot had bepaald dat op deze laatste speeldag de nummers 1 en 2 van de ranglijst tegen elkaar speelden. Bij winst van Sportclub Brummen E3 waren zij ongenaakbaar kampioen en bij verlies zouden beide ploegen een kampioenschap mogen vieren.

Om 10.00 uur was de aftrap en na een spannende strijd was er uiteindelijk een 4-2 eindstand in het voordeel van De Hoven. De ontlading in Zutphen was groot. Bij het E3 van Sportclub Brummen was er een kortstondig moment van teleurstelling, want het is best raar om kampioen te worden als je hebt verloren. Daarna kwam het besef dat het team toch op de bovenste plaats was geëindigd, want het doelsaldo van de Brummense voetballers was veel beter dan van de tegenstander uit De Hoven. Het was tijd om de titel te vieren.
Met de uitreiking van medailles en het drinken van kinderchampagne werd een toost uitgebracht op een prachtig najaarsseizoen. Bij terugkomst op sportpark De Hazenberg in Brummen stond er voor de kinderen in de kantine friet en drinken klaar. Een rondrit door Brummen zorgde voor een fantastische afsluiting van deze geweldige prestatie.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.