Home / Oeken / F2 vv Oeken kampioen

F2 vv Oeken kampioen

OEKEN – De F2 van SJO Oeken-SHE moest winnen van de Hoven F2 om het kampioenschap te kunnen vieren, en dat lukte. De einduitslag van 7-0 was voldoende voor het najaarskampioenschap in de vierde klasse. In de winterstop kunnen de jongens even nagenieten en dan verder spelen in de derde klasse.

Op de foto v.l.n.r.: Tijn Groeneveld, Mauro van der Poel, Julian de Kruijf, Guus Nieuwenhuis, Roy Willems, Jan Ruumpol, Xenn Venema, Timo Willems, Valentijn Mulder & Felix Donders. Op de tweede rij de trotse technische staf, bestaande uit Karel Nieuwenhuis, Bob Mulder en René van der Poel.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.