Monuta steunt Oude Plataan

DIEREN – De Vriendenstichting De Oude Plataan heeft een donatie van het Monuta Charity Fund ontvangen. Jacqueline Hofman, Manager Uitvaartzorg en ambassadeur van het Charity Fund, reikte de symbolische cheque uit.
Jacqueline is verheugd dat zij deze donatie mocht doen. Er is een windscherm aangeschaft voor op het terras van het centrum voor wonen met zorg De Oude Plataan.

Monuta geeft jaarlijks een deel van haar winst aan lokale goede doelen via het Monuta Charity Fund en draagt hiermee bij aan projecten die mensen ondersteunen in een moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. Projecten die voor een donatie in aanmerking komen zijn kleinschalig, lokaal georganiseerd en werken met veel vrijwilligers. Organisaties die een aanvraag voor een donatie willen indienen kunnen contact opnemen met een ambassadeur van Monuta. Voor meer informatie: www.monuta.nl/mcf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.