Home / Doesburg / Winnaar Doesburgse Vrijwilligersprijs bekend

Winnaar Doesburgse Vrijwilligersprijs bekend

DOESBURG – Inmiddels heeft de jury zich beraad en is bekend aan wie de Hens van der Wal- vrijwilligersprijs wordt toegekend. Het gaat om een persoon, groep of organisatie die zich op onderscheidende wijze vrijwillig inzet voor de samenleving in de categorie ‘vrijwilligers in de zorg!’

Zoals ook uit het aantal aanmeldingen bleek, zijn er vele vrijwilligers die zich in de zorg inzetten voor anderen. Op woensdagavond 18 december wordt in het Stadhuis, de prijs op feestelijke wijze uitgereikt. De gemeente Doesburg wil door uitreiking van de prijs, de Hens van der Wal-ring en € 500,- de waardering uitspreken aan alle mensen die zich als vrijwilliger inzetten.

Misschien heeft u wel iemand genomineerd en bent u benieuwd of diegene de vrijwilligersprijs wint of wilt als betrokken inwoner deze mooie avond bijwonen? Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Nadine Robben: Nadine.Robben@doesburg.nl of bel: 0313-481360.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.