Home / Velp / Kerstfair bij Groencentrum Van Reine

Kerstfair bij Groencentrum Van Reine

VELP – Deze decembermaand is er méér dan alleen kerstbomen bij Groencentrum Van Reine in Velp. Er wordt namelijk ook een sfeervolle kerstfair gehouden. Op zaterdag 14 december is deze kerstfair gratis te bezoeken.

Naast de diverse soorten kerstbomen van hoogwaardige kwaliteit, zijn er decoratieve planten verkrijgbaar om uw huis of entree gezellig in kerstsfeer te brengen. Bij de diverse standhouders vindt u o.a. nostalgische kerstversieringen en overheerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Voor de kinderen is er ook iets leuks bedacht. Met de haardhout- en strooizoutactie wil Groencentrum Van Reine KIKA ondersteunen en ze een mooie Kerst geven. Voor elke verkochte zak gaat € 1,00 naar dit goede doel. Onder het genot van een glaasje glühwein of andere lekkernij kunt u rustig nadenken over de keuze van uw mooiste kerstboom. Kom de sfeer proeven! A/G Groencentrum Van Reine, Hofkeslaan 3 in Velp 026-3629700, in december dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur m.u.v. zondag. Maandag vanaf 12.00 uur geopend.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.