Brummen F5 najaarskampioen

BRUMMEN – Door een klinkende 10-0 overwinning in de uitwedstrijd tegen VVO F6 in Velp, is het F5 team van Sportclub Brummen kampioen geworden van de najaarscompetitie in 6e klasse 03. Na de wedstrijd ging het in feestelijke optocht al toeterend huiswaarts. In het clubgebouw op De Hazenberg was er voor ieder een blinkende medaille en een patatje. Het team, bestaande uit acht jonge voetballertjes, heeft een leuk seizoen achter de rug. De start van de competitie was wat voorzichtig. Maar eenmaal gewend op de grasmat had het team de smaak goed te pakken. Er werd breed gespeeld, sterk verdedigd en gejaagd op doelpunten. Maar bovenal hebben de spelers met veel plezier samen gevoetbald, dit onder de bezielende leiding van drie vaders. Het kampioensteam bestaat uit: Nora Diekema, Luna Jonkman, Vigo Gemmink, Che Mom, Jorick Prins, Justin van Blanken, Luuk Hoekstra en Aron van den Beuken. De begeleiding van de groep is in handen van: Marco Diekema, Jeroen Jonkman en Peter van den Beuken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.