Home / Klarenbeek / Jan van Schooten erelid De Treffers

Jan van Schooten erelid De Treffers

KLARENBEEK – Jan van Schooten uit Klarenbeek is benoemd tot erelid van Schietvereniging De Treffers. Zaterdag was hij veertig jaar lid van deze vereniging. Een goede reden voor het bestuur om Van Schooten te huldigen en hem het erelidmaatschap aan te bieden.
De voorzitter memoreerde hoe de jubilaris op 7 december 1973 lid werd van de vereniging, een jaar na de oprichting. Van Schooten was een goed schutter en heeft ook een aantal jaren het bestuur versterkt. In april 1983 werd hij voor de eerste keer kampioen. De club bestond toen 10 jaar. In totaal heeft Van Schooten 14 keer een kampioenschap mogen vieren gedurende zijn veertigjarig lidmaatschap. Vaak mocht hij een beker in ontvangst nemen. De voorzitter noemde het een prestatie om het zolang vol te houden.
De jubilaris werd aangenaam verrast door deze huldiging en het erelidmaatschap van De Treffers. Hij had het altijd erg gezellig gehad met de schutters en daarom de club altijd trouw gebleven. Van Schooten hoopte dat er nog meer schutters komen. Op iedere vrijdagavond kan men meedoen in Ons Gebouw aan de Woudweg in Klarenbeek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.