Home / Velp / Sinterklaas op bezoek bij de Zonnebloem

Sinterklaas op bezoek bij de Zonnebloem

VELP – De Activiteitencommissie van de Zonnebloem, Afdeling Velp/Rozendaal, heeft verspreid over het jaar 2013 diverse activiteiten voor haar gasten gepland, zoals een High Tea, pannenkoeken eten, picknicken, bingomiddag, bezoek Intratuin. Ook St. Nicolaas had aangekondigd de Zonnebloem te willen bezoeken en werd op woensdagmiddag 4 december door zo’n 35 Zonnebloem-gasten en de vrijwilligers verwelkomd. Sint en Piet toonden veel belangstelling in de Zonnebloem en haar vrijwilligers.
Sint was zeer benieuwd om te horen van gasten, wonend aan de Aalscholversingel, hoe zij het vinden om samen met jongeren in één appartementencomplex te wonen. Nadat alle gasten persoonlijk door de Sint werden verrast met een banketstaaf, vertrok hij naar elders.
Onder het genot van een hapje en drankje en omlijst met accordeonmuziek, werd de middag vervolgd met het spelen van diverse spelletjes, zoals Mens erger je niet, 4 op een rij en scrabble.

Voor het begeleiden van de activiteiten en het bezoeken van gasten, is de afdeling op zoek naar vrijwilligers. Wilt u zich hiervoor inzetten neem dan voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op via telefoonnummer: 06-42558889 of 026-3641264.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.