Eenvoudige overwinning vrouwen DWV-De Spreng

BRUMMEN – Zondagavond hebben de vrouwen van de Startgemeenschap DWV-De Spreng een eenvoudige overwinning behaald op Swol 1894 uit Zwolle. De Zwolse vrouwen openden de score, maar een paar minuten later had de thuisploeg al orde op zaken gesteld en kwam de overwinning geen moment meer in gevaar. Eindscore 10 – 5.

Met gedegen spel werd de tegenstander voortduren onder druk gezet. Verdedigend liet DWV-De Spreng maar weinig steken vallen. Midachter Sanneke Korenblek gaf haar tegenstander nauwelijks ruimte om een actie te maken. Ook bij een overtalsituatie van Swol bleef de verdediging van de thuisploeg goed functioneren. Ondertussen werd het doel van de tegenstander wel gevonden. En er waren mooie doelpunten bij. Fraaie afstandschoten van Svea Rexwinkel en Chantal Vredenbarg. Maar ook een mooi “tegendraads” schot in de verre hoek van Marieke Hoetink, die na de bevalling van haar zoon Lukas, weer aan het terugkomen is. Met deze overwinning staat DWV/De Spreng weer in het linkerrijtje van de landelijke 2e klasse.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.