Walking Dinner de Korenmolen schot in de roos

EERBEEK – Wie van nostalgie en lekker eten houdt, kwam vorige week volop aan zijn en haar trekken in restaurant Grand Café De Korenmolen in Eerbeek. Daar werd een ‘Walking Dinner’ avond gehouden. Met op de achtergrond de gitaarklanken van het duo CheZReneZ, kon men genieten van een 9-gangen menu, waarbij op kleine bordjes – side plates – allerlei voor-, hoofd- en nagerechten gereserveerd werden. Naast een aantal zitjes, waren verschillende stahoekjes gecreëerd, zodat men naar hartenlust verschillende gesprekken kon aanknopen, maar ook kon dansen bij het haardvuur. De muziek die ten gehore werd gebracht was onder meer van Simon Gartfunkel, Van Morrison, Eric Clapton en de Dubliners.
De gasten vonden het een zeer geslaagde avond en vroegen om een reprise. En die komt er. In februari willen Johan van Zadelhoff en zijn team opnieuw een dergelijke avond organiseren. Vanwege de belangstelling voor de eerste avond, is reserveren dan gewenst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.