Soerense kerstboom in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Massaal opgekomen publiek was ervan getuige hoe houtvester en beheerder van Paradou in Laag-Soeren, Piet Blanksma, een mooie den velde. Met toepasselijke muzikale begeleiding door Semper Crescendo viel de boom precies op de vooraf aangegeven plaats. Vervolgens werd hij op een platte wagen gehesen en in optocht door het dorp gereden. Bij ’t Sprengenhus wachtte een mobiele kraan om het gevaarte op juiste plaats te zetten. Op aanwijzing van chef-kerstboomoperatie Marco Gietelink, verdween het onderste stuk van de stam in het daarvoor bestemde gat. Met 2 waldhoornblazers werd de ceremonie sfeervol voltooid. De bevolking van Laag-Soeren kan terecht trots zijn op hun “eigen” kerstboom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.