Home / Klarenbeek / ABO-tuin nieuwe sponsor niveau 3 volleybal SC Klarenbeek

ABO-tuin nieuwe sponsor niveau 3 volleybal SC Klarenbeek

KLARENBEEK – Dit volleybalseizoen is de afdeling volleybal van SC Klarenbeek weer gestart met een nieuw team, niveau 3, in de circulatie minivolleybal competitie. Het team wordt gesponsord door ABO-tuin uit Klarenbeek. Het team bestaat uit zeven enthousiaste kinderen die tot nu toe op de eerste plaats staan in de volleybalcompetitie.

Op de foto v.l.n.r.: Boven: Hans Hurenkamp, Lian Verwaijen en Anton Velderman, Midden: Sylvia de Winkel, Kim Verwaijen en Silke Brugman, Onder: Manon Mulder, Bente Bloem en Erin Wolters. Op de foto mist Emmelie Jansen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.