Home / Bronkhorst / Sinterklaas op basisschool de Dobbelsteen

Sinterklaas op basisschool de Dobbelsteen

BRUMMEN – Op 5 December was de grote vraag of Sinterklaas nog wel zou komen op basisschool de Dobbelsteen. De school had namelijk vernomen dat de Sint het dit jaar wel heel druk had om alle kinderen te bezoeken. Maar gelukkig kwam het, net als anderen jaren goed. Onder luid gezang van de kinderen werden de Sint en zijn Pieten binnen gehaald. Na een welkomstwoord van directeur Marlou de Vries ging de Sint naar de groepen 1 t/m 4. In deze groepen werden enkele liedjes gezongen en zelfs werd hij getrakteerd op een drumsolo. Gelukkig had Sinterklaas goed in zijn grote boek gekeken en hadden de Pieten voor alle kinderen een cadeautje bij zich. Daarna bracht de Sint nog een kort bezoek aan groep 5. In de groepen 5 t/m 8 hadden de kinderen Sinterklaas een handje geholpen met het maken van prachtige surprises en gedichten. Sint en zijn Pieten gaven de kinderen van de bovenbouw een compliment, waarna hij door alle groepen uitgezwaaid werd, op weg naar een volgend bezoek.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.