Home / Velp / Kunstwerk voor winnares

Kunstwerk voor winnares

VELP – Naast een geldbedrag ontvangt de winnares van de Rabo Burgemeester de Bruinprijs 2013, muzikante Marijke Tjoelker, ook een kunstwerk, dat werd vervaardigd door de Velpse vormgever Leon Mommersteeg. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 18 december in Kastanjelaan 13 in Velp.
Het is voor het eerst in het ruim 50 jarig bestaan van de gemeentelijke aanmoedigingsprijs, dat ook een fysieke blijk van waardering wordt uitgereikt aan de laureaat. Mommersteeg heeft gekozen voor een ontkiemende boon als symbool voor een ontluikende carriëre. De gebruikte materialen zijn slangenhout (Surinaams hardhout) en massief zilver. Het geheel ligt met een magneetbevestiging op een 20 x 6.5 cm grote sokkel van olijfhout. Het ontwerp zal de komende jaren deel uitmaken van de Rabo Burgemeester de Bruinprijs.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.