Home / Velp / Haverkamp op werkbezoek

Haverkamp op werkbezoek

VELP – Wethouder Ronald Haverkamp van economische zaken heeft onlangs een bedrijfsbezoek gebracht aan De Kat tooling & moulding BV in Velp. De heer Lenssen gaf hem daar een rondleiding. De wethouder bezoekt met enige regelmaat bedrijven in zijn gemeente en blijft ondermeer daardoor op de hoogte van het economisch wel en wee in zijn gemeente.

De Kat tooling & moulding is een onderneming die een totaaloplossing aanbiedt op het gebied van kunststof productontwikkeling. Ze leveren in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland aan opdrachtgevers in de farmaceutische en medische industrie, de meubelbouw, machinebouw, elektrotechniek / elektronica en aan de automotive.
De Kat is gevestigd in een modern bedrijfspand in het centrum van Velp en is onderdeel van de Leonardo Holding Group. Wethouder Ronald Haverkamp: ”Wat opvalt, is dat innovatie in de genen van dit bedrijf zit. Daarnaast werken ze intensief samen met het onderwijs en is er veel aandacht voor het welbevinden van medewerkers”.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.