‘Schone’ Kidskunst in de straten van Doesburg

DOESBURG – Vier weken lang hebben veertien kids-kunstenaars in jongerencentrum 0313 in Doesburg getekend, sjablonen gesneden en getest. En het resultaat mag er zijn, zo is te zien op de foto’s. De presentatie van dit project is donderdag 12 december voor de winkel van Staring, aan de Markt in Doesburg.

Ze maken daar de Street Art. Door prachtige afbeeldingen uit een sjabloon te snijden en deze gericht straatvuil weg te spuiten, blijft een prachtige schone afbeelding achter. Het thema van deze ronde Kidskunst was ‘schoon’. Daarom gaan de Kidskunstenaars tijdens het aanbrengen van de straatkunst ook reuze zeepbellen maken. Iedereen is welkom om te komen kijken van 15.30 – 16.30 op donderdag 12 december.

Kidskunst is een onderdeel van 0313 Doesburg en wordt gegeven door André Bikker van De Schilderschool. Het centrum heeft een speciale cursusruimte, een mooi en lichte locatie van alle gemakken voorzien.
In januari direct na de kerstvakantie begint er een nieuwe ronde van vijf keer rondom het thema: Schilderen is ‘fun’! De deelnemers gaan in vijf lessen ontdekken hoe leuk het is als je écht kan schilderen. Er zijn twee groepen op donderdag van 15.30 – 16.30 voor groep 1 t/m 4 en van 16.45 – 17.45 voor groep 5 t/m 8.

www.kidskunst.info
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.