Home / Rheden / VV Rheden E2 najaarskampioen

VV Rheden E2 najaarskampioen

RHEDEN – VV Rheden E2 heeft in de najaarscompetitie hoge ogen gegooid en is kampioen geworden in de tweede klasse 08. De slag om het kampioenschap is gelegd in de uitwedstrijd bij DVV E2 door een puike teamprestatie neer te zetten. De wedstrijd werd gewonnen met 1-2. Dit talentvolle elftal heeft met leuk en goed combinatievoetbal een geslaagd najaarsseizoen achter de rug. Bart, Dayshauwn, Rik, Ruben H, Ruben tH, Ryan, Thijs, Wout, trainer Michael en leidster Carla gaan in de voorjaarscompetitie in de eerste klasse spelen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.