Home / Velp / Riqq zoekt deelnemers Fragmentenfestival

Riqq zoekt deelnemers Fragmentenfestival

VELP – Op 24 mei vindt het eerste Fragmentenfestival Rheden plaats in openluchttheater de Pinkenberg in Velp. het fragmentenfestival waar muziek- en theaterverenigingen uit Rheden fragmenten spelen uit hun repertoire. Ook worden er drie gelegenheidsgroepen geformeerd; de fragmententheaterklas, het fragmentenkoor en het fragmentenorkest. Voor alle groepen zoek Riqq deelnemers uit de hele regio. De repetities van de drie groepen starten eind januari. Het fragmentenfestival is een coproductie tussen Riqq, Theothorne en Stichting Zomerfeest aan de IJssel.

E-mail. info@riqqrheden.nl
www.riqqrheden.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.