Home / Doesburg / Wil Bloemendaal 25 jaar bij Unitas

Wil Bloemendaal 25 jaar bij Unitas

DOESBURG – Wil Bloemendaal werd onlangs in het zonnetje gezet door gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg. Wil was op 1 december 25 jaar lid en werd overvallen door de voorzitter Ellen ten Have, secretaris Dinie Troost en haar beide dochters, Tineke en Hetty, en schoondochter Annelies tijdens de training in de Armgardstraat. Nadat het KNGU speldje was opgespeld en de oorkonde uitgereikt werden alle dames van deze 55+ gymnastiekgroep uitgenodigd voor een lekkernij en een kop koffie.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.