Home / Hall / Sinterklaas op de Vossestaart

Sinterklaas op de Vossestaart

HALL – Vol spanning stonden de peuters en de basisschoolleerlingen te wachten op Sint en zijn Pieten. Hoe zouden ze dit jaar in Hall aankomen? En toen opeens reed daar de buurtbus voorbij. Zagen de kinderen het goed? Ja, het was de Sint! Burgemeester Niels Joosten van Brummen heette de Sint van harte welkom in Hall en na een mooi welkomstlied kon het feest beginnen.
De Sint en zijn drie Pieten brachten alle klassen een bezoek. De peuters, groep 1/2 en groep 3/4 hebben Sint getrakteerd op swingende optredens. Zelfs de Sint en de Pieten dansten mee. Na afloop ontvingen de jongste kinderen een leuk cadeau. De kinderen van groep 5 t/m 8 hielpen Sinterklaas. Zij verrasten elkaar met mooie surprises.
Vanwege het stormachtige weer zwaaiden de kinderen het gezelschap binnen uit. Bedankt en tot volgend jaar!
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.