Home / Oosterhuizen / In actie voor hygiëne

In actie voor hygiëne

OOSTERHUIZEN – Binnenkort gaat de jaarlijkse actie Serious Request van 3FM en het Rode Kruis, weer van start. De leerlingen uit groep 8 van openbare basisschool Oosterhuizen gaan in dat kader geld inzamelen voor betere hygiëne in ontwikkelingslanden. Het gebrek aan schoon water, zeep en sanitaire voorzieningen is een stille ramp en kost jaarlijks circa 800.000 kinderen het leven. De voorbereiding van deze actie door groep 8 werd gestart met een gastles over dit onderwerp door een medewerker van het Rode Kruis. Hopelijk zal de inzet van de leerlingen beloond worden met een mooi bedrag, dat weer ten goede zal komen aan deze actie.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.