Home / Eerbeek / Politie brengt Sint naar De Triangel

Politie brengt Sint naar De Triangel

EERBEEK – Sinterklaas had donderdagochtend wel een hele bijzondere rit door Eerbeek: Hij zat samen met zijn pieten in een politiebus die met zwaailicht en loeiende sirenes aan op weg was naar Basisschool De Triangel.
Zijn pieten hadden in de school ‘s nachts namelijk een heel parcours uitgezet om lekker te gymmen. Helaas hadden ze tijdens het spelen een ruit gebroken. Ondanks dat ze deze wel netjes vervangen hadden en ook de scherven hadden opgeruimd, kregen twee van de pieten spijt. Zij biechtten alles op aan Sint. Omdat de derde piet niets wilde toegeven belde Sint de politie, zodat de piet tijdens een verhoor alsnog de waarheid zou vertellen. Nadat ook deze piet de waarheid had verteld, bleek dat iedereen door alles helemaal de tijd vergeten was. Sint en zijn pieten zouden te laat op De Triangel komen!
Gelukkig was de politie zo vriendelijk om hen vliegensvlug naar de Triangel te brengen. Daar aangekomen konden na een excuus aan directeur Arjan van der Leest de handboeien bij de piet af. Gelukkig was niemand boos en kon het grote Sinterklaasfeest op school beginnen!
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.