Home / Regio / Geslaagden hafa-examens

Geslaagden hafa-examens

REGIO – Bij Cultuurbedrijf Riqq vonden onlangs in samenwerking met docenten van muzieklessen Allegra de jaarlijkse hafa-examens plaats. In totaal gingen acht leerlingen uit de regio op voor de landelijk erkende diploma’s A en B. Allen zijn zeer overtuigend geslaagd. Van March en Showband Rheden slaagden Rachella Pott, Rafael Pott, Saskya Moreta Jansen en Marjolein Kruithof voor hun A-examen en Rutger Kruithof voor zijn B-examen. Van la Fraternité slaagde Vera van der Sluis voor A en Odeke te Kamp voor B. Van Harmonieorkest Brummen slaagde Joren Erens voor zijn B-examen.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.