Home / Doesburg / Boekje: zoon van Bernhard de Boer

Boekje: zoon van Bernhard de Boer

DOESBURG – De verhalen in het boekje Zoon van Bernhard de Boer zijn een weergave van ware belevenissen. Ze geven weer hoe moeilijk het was in de periode 1935 – 1955 voor arbeidersgezinnen het gezin draaiende te houden. En tegelijkertijd hoe onbevangen kinderen opgroeiden. Het was een tijd dat noaberschap gemeengoed was. De gezinnen waarover het gaat, waren in die tijd woonachtig in de Julianastraat, Emmastraat en Prins Hendrikstraat in Doesburg. Het boekje is onder andere verkrijgbaar bij de VVV Doesburg voor 7 euro exclusief verzendkosten.

A. Schrader, tel. 06 – 55177509
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.